Företagsslaget

Företagsslaget 2021

Då har Älvkarleby GK öppnat upp rangen och det är dax att börja vässa formen för säsongen 2021. Vill du vara med i 2021 års upplaga av vår företagsserie ”Företagsslaget”, serien för våra samarbetspartners. Anmäl dig till johan.malmsten@alvkarlebygk.com. Inbjudan kommer också att sändas ut till alla er samerbetspartners 2021.

Företagsslaget är avgjort för 2020. Vinnare 2020 blev Advokatbyrå Abersten som vann mot Stora Enso med 3/2 i finalen. Ett riktigt stort grattis till Abersten till segern som nu får ha vandringpriset på finast platsen fram till Företagsslaget 2021.

”Företags Slaget” är vår företagstävling på Älvkarleby Golfklubb. ”Företagsslaget” är en tävling som går över vår, sommar och höst. Det är en matchstegen som först spelas som ett gruppkval med 4 lag i varje grupp med efterföljande kvart, semin och final. Varje lag skall bestå av två spelare som möter ett annat företag i bästboll mach. Vilka som spelar för laget har ingen betydelse och spelare kan bytas en match till en annan. Laget är ert firmanamn och ni väljer vilka två som skall spela matchen mot en motståndare.

Välkomna till ”Företagsslaget” 2021