Företagsslaget 2017-09-26T13:35:15+00:00

Företagsslaget

Vinnare Företagsslaget 2017

Företagsslaget och finalen spelades mellan Klockriket och Klövenäs Profil. Bägge lagen har vunnit många        matcher under säsongen och spelat fantastisk golf och väl fötjänat sina finalplatser. Finalmatchen spelades helt                 in på det sista hålet innan avgörandet kom.

Laget som drog det längsta stråt i matchen och vann premiäråret är Klockriket med Christer Bärlund och Anders Ekelund. Ett stort grattis till segraren och ett stort grattis till Klövenäs Profil som bjöd på tufft motstånd. Pris kommer att överlämnas till dessa två lag denna vecka.

Vi sammanfattar nu säsongen och kommer att satsa vidare på Företagsslaget 2018. I år har 14 lag deltagit och vi hoppas nå 20 lag till nästa sommar. Följ med på vår hemsida vad som sker framöver:-)

”Företags Slaget 2018” är vår företagstävling i samarbete med Gävle Golfcenter och Exelent i Gävle. ”Företagsslaget” är en tävling som går över vår, sommar och höst. Matchstegen går först som ett gruppkval med 4 lag i varje grupp med efterföljande kvart, semin och final.

Spelform:

  • 2-mannalag bäst-boll
  • Gruppspel (minst 3 matcher) med efterföljande kvartsfinal, semifinal & final

Det blir mycket golf på dina villkor. SPELA GOLF, HA ROLIGT, TRÄFFA NYA KUNDER/VÄNNER
Arrangörer: Älvkarleby Golfklubb och i samarbete med Gävle Golfcenter, Skylt Stället Gävle och Xelent i Gävle