FÖRETAGSGOLF 2017-06-15T20:49:12+00:00

Företagsgolf

Företagsgolf hos oss på Älvkarleby Golfklubb blir alltid ett lyckat arrangemang.

Älvkarleby Golfklubb är den ideala platsen för er företagsgolf. Vi har en naturskön anläggning med riktigt fina faciliteter både för golfare men också icke golfare.

Ett företagsarrangemang hos oss kan bli ett fantastiskt tillfälle att träffa era eller nya kunder, samarbetspartners eller leverantörer. Eller varför inte lägga en familjedag för era anställda hos oss.

Vi kan hjälpa er med spännande transportlösningar, startlistor, utlämning av scorekort, och sammanställning av resultat, d.v.s. allt som tillhör en lyckad företagsgolfen. I vår shop kan vi erbjuda ett stort utbud av produkter från kända leverantörer för prisbordet till mycket förmånliga priser.

Vi har haft många företag, stora och små, som haft sin företagsgolf, sitt kundarrangemang eller sitt mästerskap hos oss.

I samarbete med restaurang Älvan kan vi erbjuda allt från frukost, lunch och middag till fullständig service ute på banan. Restaurang Älvan har fullständig rättigheter.

Som samarbetspartner kan du lägga in ett företagsarrangemang i ditt paket eller hyra banan till rabatterat pris. 100 kr i tillägg per spelare när vi hjälper er med arrangemanget.

Här kan du ta kontakt via länken eller ring Johan på kansliet på telefon 070-557 25 10 mer information.