Gäst

Du har väl sett våra stugor och rum som du kan hyra för att bo på golfbanan!

Du bor en chip eller kort wedge från klubbhuset och tee 1. Du kan ta ett morgon eller kvällsdopp från vår brygga i Dalälven, ta en skön bastu i klubbhuset eller bara njut av kvällen på restaurangen efter avslutad golfdag.  Vi lovar dig maximal avkoppling.

Har du frågor eller önskar boka in ert kompisgäng eller en grupp till 2023 ta här kontakt med oss på kansliet eller ring 026-725 10 för er bokning.

Du bokar våra stugor & ställplatser här

Boka Stuga
Boka Ställplats

Greenfee

Greenfee löser du i shopen när vi har öppet eller utanför klubbhuset när shopen är stängd (självbetjäningen). Här betalar du kontant, med greenfee-checkar eller swish.

Greenfee avtal vi har med ett antal klubbar kan inte kombineras med andra rabatter såsom t.ex. Golfhäftet.

Golfhäftet med eller utan Plus kan användas vardagar måndag till fredag. Helger eller röd dag  gäller ej Golfhäftet utan ordinarie greenfeepris betalas.

Hyrklubbor

Behöver du hyra klubbor?

Vi har uthyrningsklubbor ifrån Titleist. Vi rbjuder de senast av klubbor att hyra för att spela golf. För oss är det är viktigt att din golfupplevelse blir densamma som med din egna klubbor därför har vi bara det bästa till uthyrning. Detta är vi väldigt stola över!

Du kan välja mellan att hyra en Titleistbag med T 300 järnklubbor och TSI2 drive. Dessa finns både för höger och vänsterspelare.

Pris: 200 kr per set med bag
Tillkommer gör bollar och peg.

Vill du vara säker på att det finns klubbor att hyra boka på förhand genom att ringa oss på 026-725 10 eller sänd här oss ett mail.

VälkommenHitta hit

Greenfee 2022

Vardag

450kr

lör/sön/helg

500kr

Vardag 9 hål

270kr

lör/sön/helg 9 hål

290kr

Tävlingsgreenfee

250kr

Junior

1/2 avgift