Gäst

Golfpaket för 2021 är under uppdatering

Du har väl sett vårat ”Golfpaket” för 2021! Du kan välja Guld eller vårt Silverpaket.

Du bor en chip eller kort wedge från klubbhuset och tee 1. Du kan ta ett morgon eller kvällsdopp från vår brygga i Dalälven, ta en skön bastu i klubbhuset eller bara njut av kvällen på restaurangen efter avslutad golfdag.  Vi lovar dig maximal avkoppling.

Har du frågor eller önskar boka in ert kompisgäng eller en grupp till 2021 ta här kontakt med oss på kansliet eller ring 026-725 10 för er bokning.

Greenfee

Greenfee löser du i shopen när vi har öppet eller utanför klubbhuset när shopen är stängd (självbetjäningen). Här betalar du kontant, med greenfee-checkar eller swish.

Greenfee avtal vi har med ett antal klubbar kan inte kombineras med andra rabatter såsom t.ex. Golfhäftet.

Golfhäftet med eller utan Plus kan användas vardagar måndag till fredag. Helger eller röd dag  gäller ej Golfhäftet utan ordinarie greenfeepris betalas.

Hyrklubbor

Behöver du hyra klubbor?

Vi har uthyrningsklubbor ifrån Titleist och Cobra. Vi rbjuder de senast av klubbor att hyra för att spela golf. För oss är det är viktigt att din golfupplevelse blir densamma som med din egna klubbor därför har vi bara det bästa till uthyrning. Detta är vi väldigt stola över!

Du kan välja mellan att hyra en Titleist eller en Cobrabag. Klubborna är  AP 3  järn modell 918 från Titleist. Dessa finns både för höger och vänsterspelare herr och med tillhörande 917 driver och 917 hybrid. Spelar du hellre Cobra F-Max klubbor har vi det i höger för både dam och herr.

Pris: 200 kr per set med bag
Tillkommer gör bollar och peg.

Vill du vara säker på att det finns klubbor att hyra boka på förhand genom att ringa oss på 026-725 10 eller sänd här oss ett mail.

VälkommenHitta hit

Greenfee 2021

Vardag

380kr

lör/sön/helg

470kr

Vardag 9 hål

220kr

lör/sön/helg 9 hål

250kr

Tävlingsgreenfee

200kr

Junior

1/2 avgift