Bo i stuga eller rum

Vi har mycket prisvärd boenden i rum eller stugor, massa golf och fantastisk mat på Älvkarleby GK. Boende ligger endast en kort wedge från 1.a tee och restaurangen.

Klubben har två mysigt inredda 4-bäddsrum och två nybyggda och modernt inredda stugor med 4 bäddar i varje.  I alla enheter finns sköna sängar för härlig nattsömn, bord och stolar för att prata om dagens golfprestationer.

Toaletter finns i anslutning till rummen och  stugorna. Dusch, bastu och toaletter finns i klubbhuset med tillhörande handdukar att låna.

Du bokar en stuga eller ett rum och sedan kan ni bo upp till 4 personer i varje enhet.

Pris per stuga eller rum:
995 kr

Incheck är från kl. 15.00
Utcheck är senast kl 11.00

Starttider bokas (via Min Golf, via info@alvkarlebygk.com eller telefon nr. 026-725 10). Beställning av ev. måltider görs dirket med restaurang ”Älvan” som nås på telefon nr. 026-457 39 55 alt. restaurangalvan@alvkarlebygk.com.

(Inga matlagningsmöjligheter finns i rummen eller stugorna)

Önskar du hyra sängkläder så finns det till 150 kronor per set. Säg till vid din bokning.

Ta kontakt med oss på kansliet på telefon 026-725 10 för er bokning eller sänd oss ett mail till info@alvkarlebygk.com

Boka stuga/Ställplats

För golfpaket med hotellboende samarbetar vi med:

Furuviks Havshotell   
På Furuvik Havshotell bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö – året om. Vägg i vägg med hotellet hittar ni Furuvik Havskrog – en åretruntöppen restaurang som serverar fisk, skaldjur och andra läckerheter.

Konferens
Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter med skräddarsydda aktiviteter både i och utanför parken, samt vällagad mat.

Ställplatser på gräs

Har du husvagn eller husbil har vi en vackert belägen parkeringen på gräs med en fantastisk utsikt över Dalälven och hål 3, 8 och 9. Givetvis finns tillgång till el, toalett i direkt anslutning till ställplatserna, bastu och duschar i klubbhuset med lånehanddukar.

Pris:
200 kr per natt (gäller alla som spelar golf på Älvkarelby Golfklubb under vistelsen)
300 kr per natt för icke golfare eller personer med husbil/ husvagn som inte spelar någon golf på Älvkarleby Golfklubb

P.g.a stort intresse att bo hos i husbil eller husvagn har vi nu bokning av plats. Vi tar också ”dropp in” men kan då ej garantera dig plats. Se också till att ha en lång strömkabel då det kan vara så att elstolpen står en bit från din tilldelade plats. Vi rekommenderar min. 50 meter.

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning – senast kl. 14.00

Ta kontakt med oss på kansliet på telefon 026-725 10 för mer information eller bokning eller sänd ett mail till info@alvkarlebygk.com

Välkomna

Boka stuga/Ställplats