Golfpaket

Vi har mycket prisvärd golfpaket med boende i rum eller stugor, massa golf och fantastisk mat. Boende ligger endast en kort wedge från 1.a tee och restaurangen.

Klubben har två mysigt inredda 4-bäddsrum och två nybyggda och modernt inredda stugor med 4 bäddar i varje.  I alla enheter finns sköna sängar för härlig nattsömn, bord och stolar för att prata om dagens golfprestationer.

Toaletter finns i anslutning till rummen och  stugorna. Dusch, bastu och toaletter finns i klubbhuset med tillhörande handdukar att låna.

Golfpaket ”SILVER”

  • En natt i rum eller stuga
  • En dags greenfee

Pris: 695 kr per person
(Inga matlagningsmöjligheter finns i rummen eller stugorna)

Golfpaket ”GULD”

  • En natt i rum eller stuga
  • En dags greenfee
  • Morgonfika.
  • Lunch
  • Middag

Alla måltider serveras i restaurang “Älvan” om inte annat avtalats.

Middagsmeny avtalas med restaurangen direkt, likaså ev. specialkost med tanke på bl.a. allergier. Restaurangen och Björn nås på  tel. 026-725 10.

 Pris:  1395 kr per person

Önskar du hyra sängkläder så finns det till 100 kronor per set. Säg till vid din bokning.

Ta kontakt med oss på kansliet på telefon 026-725 10 för er bokning eller sänd oss ett mail till info@alvkarlebygk.com .


För golfpaket med hotellboende samarbetar vi med:

Furuviks Havshotell   
På Furuvik Havshotell bor ni med havet som granne i en fantastisk miljö – året om. Vägg i vägg med hotellet hittar ni Furuvik Havskrog – en åretruntöppen restaurang som serverar fisk, skaldjur och andra läckerheter.

Konferens
Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter med skräddarsydda aktiviteter både i och utanför parken, samt vällagad mat.

Camping på gräs

Har du husvagn eller husbil har vi en vackert belägen parkeringen på gräs med en fantastisk utsikt över Dalälven och hål 3, 8 och 9. Givetvis finns tillgång till el, dusch och toalett.

Pris:
150 kr per natt (gäller alla som spelar golf på Älvkarelby Golfklubb under vistelsen)
300 kr per natt för icke golfare eller personer med husbil/ husvagn som inte spelar någon golf på Älvkarleby Golfklubb

Önskar du att bo på vår camping men få maten sererad!
Vi erbjuder från och med säsongen 2020 frukost, lunch och middag i restaurang ”Älvan” till 700 kr per persons exkl. dryck. Tider för servering av maten avtals direkt med restaurangen och Björn på tel. 026-725 10.

P.g.a stort intresse att bo hos i husbil eller husvagn har vi nu bokning av plats. Vi tar också ”dropp in” men kan då ej garantera dig plats. Se också till att ha en lång strömkabel då det kan vara så att elstolpen står en bit från din tilldelade plats. Vi rekommenderar min. 50 meter.

Ta kontakt med oss på kansliet på telefon 026-725 10 för mer information eller bokning eller sänd ett mail till info@alvkarlebygk.com

Välkomna