RESTAURANG ÄLVAN 2017-11-10T17:06:24+00:00

Restaurang Älvan

Välkommen till restaurang Älvan

”Älvan” är namnet på restaurangen på Älvkarleby golfklubb. För endast 89 kronor erbjuder Älvan varje dag fler olika lunchrätter med sallads buffé, kaffe och måltidsdryck. Till middag kan du finna något läckert från a lá carte menyn. Vill du ha maten levererad till ditt företag eller Ert event på annan plats så erbjuder restaurangen catering med färdig meny och prisförslag.

Många gäster kan intyga att Christoffer och Tomas med sin personal erbjuder fantastisk god och vällagad mat till bra pris. Har du bara mindre hunger så erbjuds olika typer av frallor eller baguetter med alla slags pålägg. Vill du bara njuta av en kaffe med en god hemlagad kaka så finns det givetvis.

Pris från: Kaffe med macka 30 kronor

Du kan sitta inne eller på uteserveringen och njuta av den vackra utsikten över Dalälven. Älvan kan lösa de flesta av ditt eller din grupps önskemål. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Restaurangens höst öppet tider fr.o.m 27 sept och säsongen ut.
Lunch serveras som vanligt varje dag kl 11-14.30 fram till den 8 okt.
Därefter kommer mat att forfarande serveras men menyn blir begränsad om ni inte avtalat annan med Tomas eller Christoffer.

Restaurangen stänger för dagen när man ser att det är lugnt på banan. Om ni önskar äta middag till kvällen, avtala detta med restaurangen innan ni går ut för att spela.

Välkomna!

Hälsningar

Tomas och Christoffer med personal

Följ oss också via denna FB länken

 Stängt för säsongen

026 – 725 10