Golfbilar

Vill du hyra golfbil eller har behov av golfbil p.g.a. ett rörelsehandikapp. Vi har nio stycken golfbilar på klubben till förfogande. För att vara säker på att få tillgång till en golfbil den dag och den tid du önskar spela, boka på förhand. Ring oss i shopen på 026-725 10 eller sänd ett mail till oss med den dag du önskar hyra.

Priser:

500 kr per bil för gäster.
400 kr per bil för medlemmar.
300 kr per bil för gäster med läkarintyg.
200 kr per bil  för medlemmar med läkarintyg.

För att hyra golfbil skall hyrestagare ha ett giltigt körkort. De samma reglerna för att framföra personbil gäller också för golfbil.

Golf för fysiskt funktionsnedsatta

Har du en funktionsnedsättning i t.ex. ben och sitter i rullstol, då har vi en handi/paragolfbil du får låna gratis för att spela eller att bli med dina kompisar ut på banan. Detta förutsätter att du kan, sedan tidigare, hantera bilen.

För att spela skall du ha hcp eller grönt kort.  Vill du prova bilen för att lära dig golf ta då kontakt med oss här så får vi berätta mer. Önskar du gå kurs och sitter i rullstol då använder du också handi/paragolfbilen och blir med på våra nybörjarkurser. Bilen får köras överallt då en gående tar sig fram.

Till våren 2019 kommer vi också att har två självpeggande ramper för att underlätta egenträning för personer i rullstol eller som använder handi/ paragolfbilen. Det kommer att finns en för höger och en för vänster spelare.

Pris för hyra av vagn

50 kr för vagn
100 kr för elvagn